GROEPSLES

GENTLE FLOW

Hou je wel van een beetje actie, maar hoeft niet elke les een uitdaging te zijn om je fysieke grenzen te verleggen? In deze les zit ritme en vloeien de beweging in elkaar door, bewegingen worden gekoppeld aan de flow van je ademhaling.

GROEPSLES

VINYASA

WITH A BEAT

Laat je meedrijven door het ritme van de beats. Muziek kan net als ademhaling en beweging een meditatieve werking hebben en daar wordt gebruik van gemaakt om in een heerlijke flow te komen. In deze les wordt minder stilgestaan bij de techniek van de houdingen, een beetje ervaring is vereist.

GROEPSLES

HATHA

Hatha yoga is de basis van de meeste moderne
yogastijlen vandaag. In deze traditionele les leer je de basishoudingen goed uitvoeren en blijf je telkens een aantal ademhalingen in elke houding. Is een les met de nadruk op lichaamshouding, ademhaling én meditatie. Ook mensen met (lichte) blessures zijn welkom.

 

GROEPSLES

STOELYOGA

Stoelyoga is bedoeld voor diegenen die graag bewegen en actief zijn, maar iets minder mobiel zijn om klassieke yoga te beoefenen. Ook wie tijdens bureelwerk zich vanop de stoel even wil resetten om geconcentreerd verder te werken kan deelnemen. De reeks bestaat uit zittende oefeningen met de focus op zachte bewegingen en ademhaling

GROEPSLES

ZWANGERSCHAPS

YOGA

Hoera! Je bent zwanger!

Maak je graag wat tijd vrij om rust te vinden, dicht bij je kindje te zijn, je lichaam voor te bereiden op de zwangerschap en de bevalling? Tijdens de zwangerschapsyoga biedt Pili deze mogelijkheid aan toekomstige mama's. We focussen ons ook op preventie en verzachten van bekkenpijn en rugklachten.

GROEPSLES

VINYASA

Vinyasa yoga is een dynamische stijl waarin veel aandacht besteed wordt aan de relatie tussen ademhaling en beweging. De lessen zijn speels en iedere keer anders, je beweegt vloeiend van de ene houding naar de andere (flow). Je werkt zowel op kracht als flexibiliteit.

GROEPSLES

SPICY VINYASA

De dynamiek in een Vinyasa-les is wat de sessie typeert. Maar veiligheid en techniek gaan boven alles. In deze sessie maken we ruimte voor de gevorderde yogi die de technieken kent. Basisprincipes worden niet meer uitgelegd, hier kan je volle bak komen 'ervaren'.

GROEPSLES

HATHA

FOR CORE STABILITY

Zeurende rugpijn, gespannen schouders door je bureaujob, verzwakte buik-, rug en beenspieren? De focus light in deze les op spier-groepen die verantwoordelijk zijn voor deze klachten. We combineren versterkende en mobiliserende bewegingen en eindigen met een relaxatie zodat alle spanning na de les verdwenen is.

GROEPSLES

TAI CHI

Wees stil als een berg, beweeg als een machtige rivier. Taichi is ‘meditatie in beweging’, een eeuwenoude Chinese krijgskunst, die wordt beoefend voor ontspanning, gezondheid en zelfverdediging. De kunst is gebaseerd op ontspanning, balans en bewustheid in plaats van op spierkracht. De heilzame effecten van Taichi zijn velerlei.

GROEPSLES

POST NATALE
YOGA

 lees meer

GROEPSLES

VINYASA
CORE FLOW

In deze dynamische en pittige les wordt de flow van de Vinyasa Yoga gevuld met focus op de rug en buikspieren. Hou je van een workout? Geniet je er van om de grenzen van je krachtinspanning te verleggen? Dan kan je hier terecht!

GROEPSLES

POWERYOGA

Veel mensen die Yoga eerst als “vaag” of “zweverig” beschreven, komen snel op hun worden terug na een kennismaking met een lesje Power Yoga. Power Yoga is vooral geschikt voor de Yogi die zich graag met het lichamelijke deel van de Yoga bezighoudt. Gebruik yoga als een gezonde en bewuste workout!

GROEPSLES

YIN

& YANG

Balans tussen actie, ontspanning en harmonie. Yin staat voor ontspanning, Yang voor actie. Dit is een feel-good les. Heerlijke na een drukke dag, je leert je lijf weer voelen en mobiliseren en we eindigen standaard met een fijne relaxatie! Ook mensen met milde rugklachten kunnen hier terecht.

GROEPSLES

YIN YOGA

In deze rustige sessie worden houdingen gericht op stretchen ondersteund door kussens of blokjes. Elke houding wordt enkele minuten aangehouden zodat de verschillende lagen van het weefsel kunnen bereikt worden.

GROEPSLES

HATHA BASICS

Deze les is speciaal gericht op beginners of meer ervaren yogi's die hun techniek willen opfrissen.

In deze traditionele les wordt grondig stil gestaan bij o.a. de correcte uitvoering van de houdingen en ademhaling. Goed als basis voor zowel hatha als vinyasa yoga!