Website_background_Beweging_1.png

ontdek onze inspirerende ideeën voor een gebalanceerd leven...

IMG_0969.PNG

#BEWEGING

HELP,

IK BEN NIET LENIG!

 

 

Het eeuwige vooroordeel dat zovelen weerhoudt om yoga een kans te geven... want 'ik ben niet lenig'. Als we allemaal lenig, hypermobiel en vrij van kwaaltjes waren, dan zou yoga met al zijn bewegingsvormen niet moeten bestaan.

 

Vergis je niet. Wat je op de matten van de teachers ziet gebeuren is geen 'showke'. Elke teacher heeft zijn verhaal, elke teacher heeft zijn strubbelingen, zijn verhalen, zijn blessures,... zowel fysiek als mentaal. Bij PILI vind je ook teachers met een hernia, verkorte hamstrings, heupblessures, etc. Wat de PILI-teachers typeert is dat ze allemaal yoga ontdekt en gebruikt hebben om sterker, soepeler en mentaal veerkrachtiger te worden. Niet in één keer, maar door middel van een jarenplan, wat zeg ik, een levensplan. Onze lesgevers blijven zich continue bijscholen om elke deelnemer nog beter te kunnen begeleiden.

Dus laat je niet beïnvloeden door wat er op een andere mat gebeurt. Dit is jouw verhaal! Iedereen is welkom, met alle imperfecties.

Native.jpg

#FOODBAR

NATIVE + PILI =
NJAM NJAM

 

Je gaat graag uit eten en vult liefst zelf je bordje met gezond lekkers? Kom dan 'NATIVE by Tom Heymans' ontdekken bij PILI. Open op maandag, woensdag en zaterdag van 9.00u tot 17.00u! Take away op het einde van de dag als er overschotjes zijn!

Tom verwent je met heerlijke recepten gemaakt van groenten 'van bij ons'. Ecologie ligt Tom nauw aan het hart, daarom werkt hij zo veel mogelijk samen met boeren uit de buurt.

Tom bereidt voor jou een buffet van vegetarische salades, dressing en soep. Op aandringen van Liesbeth zal er zeker ook TAART zijn! #HOERA

IMG_8625.JPG

#BEWUSTOPVOEDEN

YOGA MET KIDS

 

Heb je al eens een mini-massage van je kind gekregen? Doe je af en toe graag is lekker gek met je kind? Zoek je manieren om samen tot rust te komen?

 

De kinderen genieten een uur lang van de fantasiewereld waarin ze tezamen met mama of papa, tante of nonkel worden ondergedompeld. Een uurtje onverdeelde aandacht voor elkaar!

PIL_2019_Flyer_A6_Opening_Spread-300dpi.

#VIER MEE

OPENINGSWEEKEND STUDIO PILI

Maanden hebben we er aan gewerkt en nu is ze af! Van een oude garage hebben Liesbeth en haar partner Manu een #gezondheidsstudio gemaakt. Wat graag ontvangen we jullie in het weekend van 16 en 17 februari om een glaasje te komen klinken of een gratis les te komen volgen.

Manu en Liesbeth hebben dit niet alleen gerealiseerd, maar tezamen met tientallen SUPER-vakmannen, een hoop helpende handen en geëngageerde PILI-klanten. We kijken er naar uit om iedereen binnenkort te benoemen op de Instagram-pagina!