Website_background_Allround_1.png
Website_background_Allround_2.png
Website_background_Allround_1.png
DSC09990.jpeg

LIESBETH PIETERS

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Eigenaar Studio Pili
Yogateacher
Structural Bodyworker

LEES MEER:

Ze weet van aanpakken, is lichtjes eigenwijs en ze is gefascineerd door alles wat te maken heeft met gezond, bewust en vooral gebalanceerd leven. Liesbeth leeft hard, ze heeft dromen en laat ze stap per stap tot leven komen. En dat alles op een organische, speelse maar onderbouwde manier. Ze is mama van Elias en Anna-Sam, ze houdt van tennis en dansen, lekker eten en ze runt sinds 5 jaar Yoga Pili. In 2019 opent Studio Pili #gezondheidsstudio, de plek waar Liesbeth's droom "alles wat kan inspireren om een meer gebalanceerd leven te creëren" een platform krijgt.

 

In 2010 kwam Liesbeth voor het eerst in contact met yoga. Yoga deed haar goed, zowel mentaal als fysiek, en dus besliste ze om na het afronden van de opleiding regentaat LO en master in de Opleidings- en Onderwijswetenschappen te starten met haar eerste yoga-opleiding.

 

Haar fascinatie voor anatomie en gezond bewegen kreeg dankzij de verschillende opleidingen die daarop volgden, een nieuwe dimensie. Daarom besliste Liesbeth dat dit één van haar focuspunten zou worden: anatomisch correct bewegen en mensen helpen terug in hun meest functionele vorm van beweging brengen. Dit doet ze via de kennis en technieken van Anatomy Trains, een internationaal erkende opleiding in beweging en manuele therapie die diepgang en inzicht brengt in het hele bewegingssysteem. In Liesbeth's yogalessen zijn anatomie en mindfulness twee hoofdpijlers.

 

 

DSC09155.jpg

LIES

MAHY

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yogateacher

LEES MEER:

Voor Lies bij yoga terecht kwam, was dansen haar leven. In 2004 vervolmaakte ze een professionele opleiding ‘Bachelor of Dance’ aan de hoog aangeschreven ‘Codarts Academie’ in Rotterdam. Daar kwam ze voor het eerst in contact met yoga. Na haar terugkeer naar België, werkte ze 10 jaar onafgebroken in binnen- en buitenland als professioneel danseres en dansdocente. 

 

In 2014 besloot ze zich verder te verdiepen in yoga en ging ze een voltijdse docentenopleiding volgen in Griekenland. Vanaf dan begon een boeiende reis die van haar een full time yogadocente maakte die haar liefde voor bewegen en filosoferen in haar lessen kwijt kan.

 

Yoga is voor Lies veel meer dan deugddoende of uitdagende houdingen. Verwacht in haar Vinyasa lessen een dynamische flow en in haar Yin lessen kan je je laten wegzakken in verstilling. Lies hoopt vooral dat ze je in een les altijd iets meer kan aanreiken dan enkel het fysieke aspect van yoga. Yoga doet je naar jezelf kijken en daagt je uit om de wereld buiten de mat te verkennen.

DSC09402.jpg

NATHALIE

VERLINDEN

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

LEES MEER:

Als kind voelde Nathalie zich erg verbonden met de natuur, en de heilzame rust die de natuur ons schenkt. Filosoferen was haar dagelijkse bezigheid. Ze verslond dan ook vele boeken tijdens haar jeugd. Jarenlang leek haar de stap naar een Psychologiestudie logisch. Maar toch koos ze voor een andere richting. Als licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen voerde ze 10 jaar lang jobs in deze richting uit. Maar er knaagde iets.

 

Toen haar zonen nog klein waren, besefte ze dat ze haar loopbaan een andere wending wilde geven. Ze wekte een oude passie tot leven en begon aan de 4-jarige studie ‘Natuurlijke gezondheidszorg’ aan de Levensschool. Het voelde meteen als thuiskomen.

 

DSC08486.jpg

BRECHTJE KOCH

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yogateacher

LEES MEER:

Brechtje heeft steeds een diep verlangen naar innerlijke vrijheid, vrede en creatie gevoeld. Zij wil haar volledig potentieel tot uiting laten komen en daarmee vlot door het leven bewegen.


Als flamencodanser ontdekte ze de aanstekelijkheid van passie en daadkracht terwijl ze als hedendaags danser een groter lichaams- en omgevingsbewustzijn ontwikkelde door te leren hoe je op een vloeiende manier fysiek contact met anderen kan hebben. Deze bewegingsvrijheid streeft ze ook na in haar dagelijks leven.

Beweging leerde haar om met een open blik meer inzicht te verwerven in de mens en de samenwerking tussen lichaam en geest. Gaandeweg ontdekte ze dat fysieke klachten, emoties en vervelende ervaringen eigenlijk slechts richtingaanwijzers zijn die haar toonden waar ze niet helemaal naar haar waarheid leefde. Dankzij verschillende opleidingen, methodes en tradities, werd ze steeds meer gefascineerd  door het menselijk lichaam,  de psyche, de filosofie en de spiritualiteit. 

 

De vormen waarin Brechtje zich uitdrukt zijn continu in verandering doordat ze blijft evolueren. Deze vormen ondersteunen en beïnvloeden elkaar.

pili studio boek en team lr-41(1).jpg

RAF HAAZEN

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

LEES MEER:

Esalen® Massage is sinds ik het ontdekte voor mij de manier om iets met en voor mensen te doen. Het is een soort thuiskomen en  het raakt me heel diep, als een soort herinneren.

Mijn ervaring met Tai Chi, dans, lichaamswerk, proces begeleiding en coaching komen hier allemaal samen en kan ik op deze manier delen.

Hier creëer ik een veilige ruimte waarin je wordt uitgenodigd om te ontspannen en je bewust te worden van wat er op dat moment in jou leeft. Ik bied je ondersteuning tijdens deze ontdekkingstocht met mijn onverdeelde aandacht en bewuste aanraking. Keer op keer ben ik verwonderd en dankbaar voor de eenvoud en de kracht van dit gebeuren.

64608924_2388087347914956_20564597446709

TOM COLEMAN

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yogateacher

LEES MEER:

Tom is een full time yogaleraar en -student en beoefent zijn praktijk zowel op als naast de mat. Hij ontdekte yoga in 2014 als oplossing voor zijn rugpijn, en om een balans te vinden in zijn hectische carrière in retail management. Door zijn interesse in yoga, beweging en mindfulness begon hij de ethiek en duurzaamheid van zijn toenmalige job in vraag te stellen. Na enkele jaren wikken en wegen nam hij ontslag in begin 2018 om tijd te maken om te reizen. Dit bracht hem tot in Nepal en India, waar hij zich verdiepte in hatha, ashtanga en vinyasa yoga. Toen hij terugkwam in België was het duidelijk dat hij wou lesgeven en de transformatieve kracht van yoga wilde delen met anderen. 

 

Tom zijn lessen bieden een no-nonsense aanpak om je eigen praktijk verder te ontwikkelen. Hij gelooft dat yoga uniek is voor iedereen, en dat studenten de tijd en ruimte moeten krijgen om te kunnen reflecteren over hun ervaringen tijdens de les. Wat je kan verwachten bij zijn vinyasa, hatha of restorative yoga lessen is veel begeleiding op alignment in poses, maar ook voldoende ruimte om zelf te ontdekken wat er omgaat in je lichaam tijdens de yoga.

SP_Logo_Black_Green_Social_50_50.png

MICHAELA VALKENBERG

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Psycholoog

LEES MEER:

Met een grote glimlach en veel energie stapt, fietst en danst Michaëla door het leven. Gefascineerd door de menselijke psyche en lichaam is ze klinische psychologie en neuropsychologie gaan studeren. Afgestudeerd als midden

twintiger voelde ze zich te jong om meteen aan de slag te gaan als psycholoog. Yoga, 5ritmes dans, fietsreizen, natuur, vipassana meditatie en de vierjarige gestalt psychotherapie opleiding brachten de verdieping waar Michaëla naar op zoek was. Het bracht veel inzichten, zelfkennis en vooral een doorvoelde verbinding met haar lichaam.

 

Sinds 2013 heeft Michaëla haar eigen psychotherapie praktijk. Hierin ondersteund ze haar cliënten om de verbinding met zichzelf en de ander weer te durven aangaan. Door haar warme, open en rustige energie creëert Michaëla een ruimte waarin cliënten zich veilig en vertrouwd voelen om hun authentieke zelf te zijn.

 

Sinds de geboorte van haar dochter voelt ze zich geroepen om tienermeisjes, vrouwen en moeders te ondersteunen in het leven vanuit hun bekken. In de bekken ligt de basis van de vrouwelijke energie. Nu dochterlief een peuter is, is er ruimte gekomen om deze roeping in de wereld te zetten, meer info volgt!

DSC08809.jpg

SEVERINE ISTAS

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yogateacher

LEES MEER:

Séverine kwam voor de eerste keer in aanraking met yoga na de geboorte van haar zoon in 2008. Ze ontdekte de talrijke voordelen voor lichaam en geest tijdens een traditionele Hatha les en voelde onmiddelijk dat ze op deze manier snel haar evenwicht zou vinden als werkende mama en echtgenote. Het was liefde op het eerste gezicht. haar Yoga evaringen waren verhelderend, een levensreis zonder eindbestemming.

Na enkele jaren practice en na de geboorte van haar dochter, ondertussen 9 jaar geleden, groeide deze passie uit tot haar droombaan. “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life” Deze quote van Confucius luidde als een mantra in haar hoofd.

 

Haar 2 inspirerende kids en fantastische man overtuigden haar om haar hart te volgen en een kinderyoga opleiding en aaneensluitend een therapeutische kinderyoga opleiding te volgen. Zo ging ze een aantal jaren aan de slag met yoga voor kinderen op scholen, yogastudio's, sportverenigingen... Maar snel groeide de vraag vanuit de ouders of ze eveneens yoga aan volwassenen kon geven. Zo gaf Séverine in 2014 haar eerste Family Yoga & Yin Yoga les bij Studio Pili. Nadien volgde ze nog een opleiding Hatha Yoga bij Yogalife in Leuven, een Advanced Yin Yoga opleiding bij Myriam Wagner en een Therapeutische Yoga Opleiding bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.

DSC08953.jpg

EDITH VANDEN ABEELE

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

LEES MEER:

Edith haar passie ligt in de zorg en ondersteuning van zwangere vrouwen en baby’s als osteopaat en als doula. Haar werk in de praktijk is een mooie kruisbestuiving van osteopathische expertise, haar kunde als yoga teacher en haar kennis als herboriste.

 

Ze verenigde tijdens haar opleiding en haar werk 2 grote passies: natuurlijke wegen van gezondheid en zelfontplooiing en haar fascinatie voor nieuw leven. 

Je kunt bij Edith terecht voor osteopathische behandelingen voor jezelf, als je zwanger wil worden, bent of geweest bent én met je kindje. 

 

Ook ben je welkom voor doula-begeleiding. Zit je met vragen, twijfels of onzekerheden rond je zwangerschap en bevalling, heb je nood aan fysieke ontspanning en ondersteuning, of zoek je een steunende aanwezigheid waar je tijdens je bevalling op kan terugvallen? Edith vertelt je graag meer over wat een doula voor je kan betekenen. 

DSC08906.jpg

ANNE

VAN DE VELDE

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yogateacher

LEES MEER:

De sociaal geëngageerde Anne volgde op haar zestiende een eerste yoga les. Het werd de eerste van velen.

 

Yoga werd een steun en toeverlaat op de moeilijke momenten waar ze zich met haar gezin doorworstelde. De filosofie bood vaak een antwoord op de existentiële vragen die ze zich stelde: “Waar haal je de energie en de kracht vandaan om te blijven doorgaan, om positief te blijven, om je niet te laten meeslepen in een neerwaartse spiraal, etc…”.

Door Yoga ontdekte ze de kracht van moeilijke momenten in haar leven en de impact op haar emotioneel en fysiek functioneren en zo werden de zaadjes geplant om zelf aan de slag te gaan als teacher zodat ze haar enthousiasme kon delen.

In de loop der jaren ontmoette Anne in binnen- en buitenland verschillende Yoga docenten en volgde ze verschillende opleidingen: Hatha yoga, Yin yoga, Restorative yoga, Stoelyoga, Fusion Hormoonyoga, Elemental Prana Vinyasa, Trauma Sensitive Yoga, etc …

Haar gepassioneerde lessen hebben een vastberaden karakter en focussen op positiviteit en zelfzorg.

 

Anne gaf de laatste jaren veel les in Vremde en richtte in 2015 Yoga So Ham op in Boechout. Een enthousiaste samenwerking met Studio Pili zat er al lang aan te komen …

Naast Yoga en alles wat daarbij hoort, gaat ze regelmatig wandelen, fietsen, op reis om andere culturen te ontdekken.

DSC08394.jpg

HANNE

DELEU

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Vroedvrouw

LEES MEER:

Hanne heeft als dochter van een vroedvrouw van jongsaf een ontzettende fascinatie voor zwangerschap en nieuw leven. Na enkele jaren ervaring in een ziekenhuis in Nederland en met Artsen Zonder Grenzen, verdiepte ze zich in zwangerschapsbegeleiding en thuisbevalling. “Bevallen doe je best in een sfeer van geborgenheid en vertrouwen, met een ervaren vroedvrouw die je goed kent”. Ze is zelf twee keer thuis bevallen.

 

Zij is er als vroedvrouw van overtuigd dat je als aanstaande mama goed ondersteund moet worden tijdens deze intense periode en dat enige hulp in het maken van bewuste keuzes geen overbodige luxe is.

 

Hanne heeft een specialisatie zwangerschapsreflexologie op zak en begeleidt aanstaande mama’s de hele zwangerschap, arbeid en bevalling, en tot 1 jaar na de geboorte.

Matthieu.jpg

MATTHIEU BOSMANS

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Fasciatherapie

Structurual Bodywork

Contact:

0475/35.89.25

info@aceso.be

www.aceso.be

LEES MEER:

"Learning how to love and give more every day in a balanced and caring way."

 

Matthieu begon zijn carrière als kinesitherapeut in het revalidatiecentrum RevArte. Door zijn fascinatie voor de werking en aanpasbaarheid van het lichaam en brein blijft hij zich continue bijscholen.

 

In zijn praktijk Aceso verdiept hij zich in fasciatherapie en structural bodywork. Daarmee begeleidt hij jou naar de meest optimale versie van beweging en fysieke vrijheid.

 

Matthieu is zeer toegankelijk, hij neemt de ruimte en tijd om met jou een gesprek aan te gaan. Hij is enthousiast, oprecht en houdt van een uitdaging. Matthieu is de trotse vader van Roxanne, Manon en Charlie. Hij houdt van lopen en muziek.

DSC08526.jpg

JAN VAN EYNDE

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

LEES MEER:

De inspiratie van Jan ligt besloten in het Sjamanisme en de connectie die je diep binnenin met jezelf maakt. Hij is ervan overtuigd dat elk individu over een krachtige kern met een ontzettend potentieel beschikt. De kunst is deze te laten ontwaken als een lotus die ontluikt.

 

Jan  is levenscoach én bewustzijnscoach met specialisaties is EFT, Matrix Reimprinting, Sjamanisme, shiatsu massage, Tai Chi & Reiki behandelingen.

 

In Studio Pili wil hij zich voornamelijk toeleggen op coaching en therapie: van rouwverwerking over angsten, tot trauma’s, burn-outs en depressies. 

Verder begeleidt en ondersteunt hij mensen naar persoonlijke groei, zowel op emotioneel als lichamelijk vlak.

DSC07702.jpg

ANN

LEONARD

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yoga teacher

 

LEES MEER:

“Bewegen is Leven…”

“Minder is Meer… “

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden…”

 

Ziehier een greep uit de quotes waar Ann graag naar leeft! Als Psychologe, Therapeute, Coach, Voice Dialogue opleider en Yoga-Teacher vult ze haar professionele leven met veel gedrevenheid en plezier.

 

Voor Ann is Yoga les geven, ambachtelijk werken. 

Ze is geïnspireerd en opgeleid in de Anusara Yoga (Yang)  bij Yoachim Meire, in Yin Yoga bij Myriam Wagner en in Stoelyoga bij Paula Jap Tjong. Ook in India dompelde ze zich onder in Yoga en Meditatie. Ann volgde een basis in Mindfullness, Relaxatie en Hartcoherentie. 

Maar haar grootste voorbeeld is haar flexibele vader van 80 jaar, die nog elke dag start met de zonnegroet…

 

DSC09359.jpg

LAURA

FIERENS

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yogateachers

 

LEES MEER:

Laura is taalkundige van opleiding. Na tien jaar productiewerk in de dans- en theatersector besloot ze om opnieuw voltijds te gaan studeren. Ze studeerde Taal- en Spraakpathologie waarmee ze meer inzicht wil verschaffen over taalproblemen die zich na hersenschade kunnen voordoen & hoe daarmee om te gaan.

Zo’n tien jaar geleden begon Laura met yoga als een nieuwe sport. Ze hield van het fysieke aspect van pittige vinyasa lessen en het deugddoende gevoel achteraf. Al gauw ontdekte ze ook het mentale effect van yoga. Na een zware werkweek kon de zaterdagse yogales haar mentaal helemaal opladen. Jarenlang was het de ideale manier om het weekend goed in te zetten. In een periode waarin ze zichzelf voorbij liep en er maandenlang heel weinig energie was, werd yoga ook een manier om te vertragen en stilte op te zoeken in een wereld vol prikkels. In het ritme van hatha yoga vond ze helemaal haar ding.

Ze volgde de hatha teacher training bij Bert Peeters in Mechelen. Vol enthousiasme leerde ze waar yoga vandaan komt, wat erachter zit, en dat het veel meer inhoudt dan louter fysieke oefeningen. In haar lessen zoekt ze de stilte op in houdingen mét een vleugje pit en dynamiek. Ze wil de mythe doorprikken dat je flexibel zou moeten zijn om aan yoga te doen & is eerder gericht op de mentale effecten ervan.

DSC08590.jpg

ELLEN
STESSEL

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

LEES MEER:

Ellen is moeder, partner, yogadocent en therapeut en werkt sinds 2014 met vrouwen en (ongeboren) baby's. Al van kinds af aan zorgt Ellen graag voor anderen.

 

In 2012 werd ze moeder en veranderde dit haar leven. Het werd haar grote drijfveer voor vele grote stappen. Ze wilde de rust en vertrouwen in haar lichaam, die ze zo ervaarde tijdens de bevalling, delen met andere vrouwen. 

 

Een burn-out zorgde voor nog extra verdieping in wat ze wilde doen met haar passie en talenten. Haar hooggevoeligheid ontwikkelde zich tot een kracht in plaats van een zwakte.

Opleidingen volgden zich op. Vandaag staat ze voor je klaar als yogadocent, coach en therapeut. Het is haar passie om mensen in contact te brengen met wie ze in werkelijkheid zijn en ze te helpen vertrouwen in zichzelf. 

DSC09273.jpg

LIESBETH
BUYTAERT

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Ademhalingstraining (hartcoherentie)
Burn-out preventie

LEES MEER:

Liesbeth houdt van kleins af van bewegen. Zoals haar dochter het onlangs nog zo mooi verwoordde: "mama, zo buiten wandelen, dat maakt mijn lijfje zo gelukkig". Dat "lijfje" met zorg behandelen, geven wat het nodig heeft, dat houdt ons gezond. Dat ervaart Liesbeth elke dag en daar geniet ze van.

 

Na haar studies licentiaat lichamelijke opvoeding aan de universiteit van Gent, volgde ze een specialisatiejaar tot psychomotorisch therapeut. In 2003 startte ze in het psychiatrisch ziekenhuis in Duffel met deze theoretische kennis. Gaandeweg leerde ze enorm veel uit ervaringen en door het samenwerken met patiënten en collega's.

 

Doorheen de jaren volgde ze nog een opleiding tot runningtherapeute, ademhalingstherapeute en hartcoherentiecoach. Deze zaken bleken zo essentieel bij te dragen tot herstel dat het haar inspireerde om dit ook aan te bieden als zelfstandig therapeut, daarmee startte ze in 2014. Ze ziet mensen individueel, geeft workshops, verzorgt mee de opleiding tot runningtherapeut in België en tracht zich regelmatig bij te scholen. Sinds juni 2017 steunt de Vlaamse Overheid en is ze ook "bewegenopverwijzing" coach.

 

Liesbeth kijkt er naar uit om binnen studio Pili deze kennis ook te kunnen aanbieden. Hier zal ze vooral de focus leggen op ademhalingstraining/hartcoherentietraining.

Ze start steeds met een intake/kennismakinggesprek om in te schatten of het aanbod effectief beantwoordt aan de vraag. Na een viertal sessies heb je meestal voldoende theoretische achtergrond en praktische oefeningen om zelf verder te kunnen.

DSC05324 klein.jpg

MARIE CARMEN

FERNANDEZ

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yogateacher

LEES MEER:

Het is een lange weg op zoek naar harmonie, en Marie Carmen is niet bang om deze te bewandelen. Met zichzelf, haar familie en vrienden vindt ze na jaren beoefening en studie van yoga haar weg. Deze toffe, pittige dame is altijd goedlachs, staat open voor een gesprek of feedback. Haar gouden hart is haar handelsmerk!

 

Marie Carmen blijft zich continue verdiepen in verschillende aspecten van de yoga-way-off-life. Ze verdiepte zich onder andere in psychodinamiek, shiatsu-therapie, Iyengar-yoga en meditatie. Tijdens verschillende reizen naar hét yoga-land India had ze de kans om tot in de diepte yoga te beleven.

Haar yoga-practice brengt haar dichter bij zichzelf, zowel fysiek als spiritueel, en dat is wat ze graag wil doorgeven tijdens haar sessies. Ze behoudt altijd een open focus voor anatomische correcties en helpt daar waar nodig bij blessures. Lesgeven blijft zelfs na jaren voor haar een manier om rust te vinden!

SP_Logo_Black_Green_Social_50_50.png

ELLEN BARBER

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yogateacher

LEES MEER:

In het dagelijkse leven is Ellen een vertaler en fervente klimmer. Haar passie voor talen heeft ze ontwikkeld omdat ze tijdens haar jeugd in veel verschillende landen heeft gewoond en ze steeds de drang had om altijd en met iedereen te willen babbelen. Haar vader heeft haar voor het eerst naar de rotsen meegenomen toen ze pas 7 jaar oud was. Sindsdien is ze nooit gestopt.  Zo gaat ze ook geregeld op 'avonturen' met de Mount Coach Academy. "Als ik weg ben zit ik dus waarschijnlijk ergens in de bergen!"  

 

"Vaak merk ik het belang van yoga het meest wanneer ik het niet doe – ik ben meer chaotisch, mijn gedachten springen van het ene naar het andere. Meer nog, ik ben mijn evenwicht kwijt als ik het niet doe."

 

Ellen is al op jonge leeftijd met yoga begonnen. Haar ouders hebben haar toen meegenomen naar de lokale lessen. Ze vond het tof, maar deed het verder maar heel af en toe. In de laatste 4-5 jaar is ze zich veel meer dieping gaan zoeken in haar 'practice'. Yoga sluit voor haar perfect aan bij al haar andere activiteiten, en merkt op dat ze hierdoor nog meer kan genieten van al haar andere hobby's omdat ze die nu met volle aandacht doet. 

 

Haar favoriete yoga les is een 'flow les'. Wanneer één beweging vlot in de andere overgaat, en deze allemaal in synchronisatie zijn met je ademhaling. Het is in die momenten dat ze echt in het moment blijft. Niks meer dan het nu. Het is voor dàt gevoel dat ze yogales wil geven. Ellen wil mensen een tool geven om echt in het nu te blijven – door de ademhaling te gebruiken als tool voor bewegingen, merkt ze op dat de geest meer gesynchroniseerd geraakt met het lichaam. Alle aandacht gaat naar de bewegingen – en dus naar jouw ademhaling.

SP_Logo_Black_Green_Social_50_50.png

SASKIA HAUDENHUYSE

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Yogateacher

LEES MEER:

Saskia ontdekte in 2009 yoga. Dans en muziek speelden altijd al een grote rol in haar leven en het op deze manier bezig zijn met haar lichaam in beweging  voelde als thuiskomen.

Na een jarenlange practice begon het verlangen te leven om wat de mat haar had gebracht te delen met anderen. De voorbije 10 jaar werd het stilletjes aan duidelijk dat de meer verstillende yogavormen een mooi evenwicht vormden tegenover haar hectische professionele leven als leidinggevende. Diverse passies (lesgeven, samen delen, levenslang leren, beweging, muziek maar ook coachen, motiveren, “er zijn”…) konden nu  ingezet worden als yoga teacher.

In 2018 rondde Saskia de 200hrs “yoga fundamentals” teacher training af bij Radiant Light Yoga gevolgd door een 50hrs “restorative yoga” teacher training in 2019 gegeven door dr. Kristen MacPherson (assistent Judith Hanson Lasator) en Luc Acke . Voor 2019 staat onder andere nog een yin teacher training op haar programma.

Tijdens haar lessen ligt de focus op de ademhaling, zachtheid in kracht en met liefdevolle aandacht luisteren naar je lichaam.

“Kalmte is een superkracht.” 

SP_Logo_Black_Green_Social_50_50.png

DE GEBOORTE-PRAKTIJK

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle

Geboortebegeleiding

Vroedvrouwenzorg

LEES MEER:

Wij zijn een team van 3 gepassioneerde vroedvrouwen met eenzelfde visie. Daarenboven hebben we elk onze eigen specialisaties zodat we elkaar mooi aanvullen.

Bij De Geboortepraktijk streven we ernaar om koppels in hun eigen kracht te zetten en hen geloof te laten krijgen in de werking van de natuur! Bij ons kun je zwanger zijn op jouw manier en bevallen zoals jij dat wilt. Of dat nu thuis is of in het ziekenhuis, liggend, staand, op de baarkruk of in bad… jij kiest! We streven steeds naar een zo natuurlijk mogelijk proces met onze medische kennis als ruggengraat. 

We gaan met jou op weg van kinderwens tot de eerste verjaardag van je baby.

 

In Studio Pili kan je bij ons terecht voor zwangerschapsopvolging en voorbereiding door verschillende workshops tijdens de zwangerschap, maar ook voor babymassage na de geboorte van jullie kindje.

 

Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten.

 

Lieve groetjes 

 

Leentje, Rosanne en Nathalie 


De Geboortepraktijk
wachttelefoon: +32 493 32 14 52

www.geboortepraktijk.be
info@geboortepraktijk.be